Producent

Piet Palma heeft ruime ervaring in bestrijding en preventie van ongedierte bij diverse productiebedrijven in Friesland. Vooral voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie is bedrijfshygiëne van levensbelang. Wij komen graag langs om een ongedierteprobleem op te lossen of mee te denken over een preventie- en bestrijdingsplan. Neem contact met Piet op via 06-53 51 34 87 of vul het contactformulier in en we bellen u voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ratten en muizen

In en rond uw productiebedrijf wilt geen muizen of ratten. Wij zorgen zowel buiten als binnen voor adequate bestrijding van knaagdieren, maar geven u ook adviezen om overlast in de toekomst te voorkomen of te beperken. We werken conform de HACCP richtlijnen en houden logboeken bij zodat u aan alle eisen voldoet. Desgewenst staan wij u met raad en daad terzijde bij audits en controles door de NVWA.

Vogels

Vogels kunnen schade veroorzaken aan productieruimtes. Maar vogels kunnen ook een bedreiging vormen voor de hygiëne van uw productieproces. In veel gevallen kunnen we door middel van vogelwerende maatregelen (verdere) schade voorkomen. Maar wij denken ook graag mee over maatregelen die u zelf kunt treffen om overlast te verminderen.

Vliegen

Vliegen wilt u niet in uw productieomgeving. En zeker niet in of in de buurt van high risk ruimtes. Wij bestrijden vliegen door inzet van vliegenlampen. Maar we denken ook graag mee over aanvullende maatregelen die u zelf kunt nemen om overlast te minimaliseren.

Kakkerlakken en andere insecten

Kakkerlakken kunnen ziekten bij zich dragen, zoals salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Om een kakkerlakkenplaag te voorkomen is snel ingrijpen van groot belang. Wij zorgen voor het opruimen en adequaat bestrijden van kakkerlakken en andere insecten.

Gezond en veilig

Piet Palma werkt met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Ons systeem voldoet aan GLOBALGAP (EurepGAP). Piet Palma Bedrijfshygiëne beschikt over het NVPB keurmerk. De NVPB is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich professioneel bezighouden met plaagdiermanagement. Om de branche te professionaliseren en om de kwaliteit te verhogen, is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld. Piet Palma is aangesloten bij de NVPB omdat wij beschikken over alle vereiste vergunningen en vakbekwaamheidsdiploma’s op het gebied van plaagdierbestrijding en- wering. Piet Palma is tevens in het bezit van het Certificaat IKB PSB Ontsmetten dat speciaal geldt in de eieren- en pluimveevleessector. Wij zijn in het bezit van het certificaat IPM Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen. En tenslotte zijn wij VCA** gecertificeerd.