Particulieren

Piet Palma heeft ruime ervaring in bestrijding en preventie van ongedierte bij particulieren. Vanuit Beetgum, is Piet Palma actief in een groot deel van Friesland. Wij komen graag langs om snel een ongedierteprobleem op te lossen of tips te geven over de preventie- en bestrijding. Neem contact met Piet op via 06-53 51 34 87 of vul het contactformulier in en we bellen u voor het maken van een afspraak.

Ratten en muizen

Muizen, zwarte en bruine ratten vragen een verschillende aanpak. Wij zorgen voor bestrijding van knaagdieren, maar geven u ook adviezen om overlast in de toekomst te voorkomen of te beperken. We maken geen kostbare rapportages, maar benaderen de problemen praktisch en pragmatisch.

Vogels

Mussen, duiven of meeuwen kunnen veel overlast geven. Ze veroorzaken schade aan uw woning en geven overlast. Vaak kunnen we door middel van vogelwerende maatregelen (verdere) schade voorkomen. Maar wij denken ook graag mee over eenvoudige maatregelen die u zelf kunt treffen om overlast te verminderen.

Wespen en bijen

We verwijderen wespennesten in en rond uw woning. Heeft u een wespennest op zolder, in uw dakgoot of spouwmuur? Wij verwijderen het nest en zorgen dat wespen terug komen en het opnieuw proberen. Bijen en hommels zijn beschermde dieren. Hun nesten of zwermen worden daarom niet door ons bestreden.

Kakkerlakken en andere insecten

Kakkerlakken zijn bijzonder onsmakelijk en kunnen zelfs ziekten bij zich dragen, zoals salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Daarnaast produceren ze ook een onaangename geur. Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Om een kakkerlakkenplaag te voorkomen is snel ingrijpen van groot belang. Wij zorgen voor het opruimen en adequaat bestrijden van kakkerlakken en andere insecten.

Gezond en veilig

Piet Palma werkt met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Ons systeem voldoet aan GLOBALGAP (EurepGAP). Piet Palma Bedrijfshygiëne beschikt over het NVPB keurmerk. De NVPB is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich professioneel bezighouden met plaagdiermanagement. Om de branche te professionaliseren en om de kwaliteit te verhogen, is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld. Piet Palma is aangesloten bij de NVPB omdat wij beschikken over alle vereiste vergunningen en vakbekwaamheidsdiploma’s op het gebied van plaagdierbestrijding en- wering. Wij zijn in het bezit van het certificaat IPM Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen. En tenslotte zijn wij VCA** gecertificeerd.