Logistiek

Piet Palma heeft ruime ervaring in bestrijding en preventie van ongedierte in de logistieke sector in Friesland. Vooral voor bedrijven die actief zijn in opslag, overslag en vervoer van voedingsmiddelenindustrie is bedrijfshygiëne van levensbelang. Wij komen graag langs om een ongedierteprobleem op te lossen of mee te denken over een preventie- en bestrijdingsplan. Neem direct contact met Piet op via 06-53 51 34 87 of vul het contactformulier in en we bellen u voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ratten en muizen

In en rond uw logistieke centrum of goederenopslag wilt geen muizen of ratten. Wij zorgen zowel buiten als binnen voor adequate bestrijding van knaagdieren, maar geven u ook adviezen om overlast in de toekomst te voorkomen of te beperken. We werken conform de HACCP richtlijnen en houden logboeken bij zodat u aan alle eisen voldoet. Desgewenst staan wij u met raad en daad terzijde bij audits en controles door de NVWA.

Vogels

Vogels kunnen schade veroorzaken aan gebouwen. Maar vogels kunnen ook een bedreiging vormen voor de hygiëne in opslagloodsen. In veel gevallen kunnen we door middel van vogelwerende maatregelen (verdere) schade voorkomen. Maar wij denken ook graag mee over maatregelen die u zelf kunt treffen om overlast te verminderen.

Insecten

Voorraadinsecten kunnen economische schade veroorzaken door aanvreten, beschadigen, besmetten en verontreiniging van voedingsmiddelen.Daarmee zijn voorraadinsecten een gevaar voor de gezondheid en kunnen ze problemen geven in logistieke bedrijven met opslagruimtes. Verontreiniging kan voorraden ongeschikt maken voor consumptie. Het lokaliseren van de besmettingsbron en het effectief bestrijden van insecten kan veel schade voorkomen.

Gezond en veilig

Piet Palma werkt met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Ons systeem voldoet aan GLOBALGAP (EurepGAP). Piet Palma Bedrijfshygiëne beschikt over het NVPB keurmerk. De NVPB is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich professioneel bezighouden met plaagdiermanagement. Om de branche te professionaliseren en om de kwaliteit te verhogen, is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld. Piet Palma is aangesloten bij de NVPB omdat wij beschikken over alle vereiste vergunningen en vakbekwaamheidsdiploma’s op het gebied van plaagdierbestrijding en- wering. Piet Palma is tevens in het bezit van het Certificaat IKB PSB Ontsmetten dat speciaal geldt in de eieren- en pluimveevleessector. Wij zijn in het bezit van het certificaat IPM Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen. En tenslotte zijn wij VCA** gecertificeerd.