Recreatie

Piet Palma heeft ruime ervaring in bestrijding en preventie van ongedierte in de recreatiesector. Vanuit Beetgum, is Piet Palma actief bij het bestrijden van ongedierte in zwem- en saunacomplexen, sportfaciliteiten en campings in Friesland. Wij komen graag langs om een ongedierteprobleem op te lossen of mee te denken over een preventie- en bestrijdingsplan. Neem contact met Piet op via 06-53 51 34 87 of vul het contactformulier in en we bellen u voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ratten en muizen

Overlast van muizen, zwarte en bruine ratten bestrijden wij zowel buiten als binnen. Wij zorgen zowel voor bestrijding als preventie. Maar geven u ook adviezen om overlast in de toekomst te voorkomen of te beperken. We maken geen kostbare rapportages, maar benaderen de problemen praktisch en pragmatisch.

Vogels

Duiven of meeuwen kunnen veel overlast geven. Ze veroorzaken niet alleen schade aan uw pand maar geven soms ook overlast rond uw gebouw. Vaak kunnen we door middel van vogelwerende maatregelen (verdere) schade voorkomen. Maar wij denken ook graag mee over eenvoudige maatregelen die u zelf kunt treffen om overlast te verminderen.

Vliegen en wespen

Vooral binnen kunnen vliegen flinke overlast geven. Vliegen zijn irritant voor uw gasten en kunnen ongewild de indruk wekken dat de hygiëne te wensen overlaat. Wij bestrijden vliegen door inzet van vliegenlampen. Maar we denken ook graag mee over aanvullende maatregelen die u zelf kunt nemen om overlast te minimaliseren. Naast vliegen, kunnen we ook wespennesten verwijderen en wespenoverlast op en rond uw comlex bestrijden.

Kakkerlakken en andere insecten

Kakkerlakken zijn bijzonder onsmakelijk en kunnen ziekten bij zich dragen, zoals salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Daarnaast produceren ze ook een onaangename geur. Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Om een kakkerlakkenplaag te voorkomen is snel ingrijpen van groot belang. Wij zorgen voor het opruimen en adequaat bestrijden van kakkerlakken en andere insecten.

Gezond en veilig

Piet Palma werkt met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Ons systeem voldoet aan GLOBALGAP (EurepGAP). Piet Palma Bedrijfshygiëne beschikt over het NVPB keurmerk. De NVPB is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich professioneel bezighouden met plaagdiermanagement. Om de branche te professionaliseren en om de kwaliteit te verhogen, is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld. Piet Palma is aangesloten bij de NVPB omdat wij beschikken over alle vereiste vergunningen en vakbekwaamheidsdiploma’s op het gebied van plaagdierbestrijding en- wering. Wij zijn in het bezit van het certificaat IPM Rattenbeheersing om gebouwen en voedselopslagplaatsen. En tenslotte zijn wij VCA** gecertificeerd.